Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

76 са проверените МПС, 79 - лицата. За установените нарушения полицейските служители са съставили 3 АУАН, 11 фиша, връчени са 16 електронни фиша

76 са проверените МПС, 79 - лицата. За установените нарушения полицейските служители са съставили 3 АУАН, 11 фиша, връчени са 16 електронни ...76 са проверените МПС, 79 - лицата. За установените нарушения полицейските служители са съставили 3 АУАН, 11 фиша, връчени са 16 електронни фиша на проверени водачи, 4 са регистрираните нарушения от ТОЛ служителите, Инспекцията по труда е изискала 15 декларации за проверка на трудови договори по време на проведената СПО в Кюстендилска област. Операцията се проведе за времето от 9.00 до 12.00 ч на път II-62, бе разпоредена от ГД "Национална полиция" - МВР, участваха и представители на други държавни структури.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments