Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама, обявени за издирване, са заловени в Кюстендил

57-годишен мъж, обявен за издирване с телеграма на ГДНП – МВР по искане на  ИНТЕРПОЛ – Скопие, е установен вчера в Кюстендил, той е с двойно...57-годишен мъж, обявен за издирване с телеграма на ГДНП – МВР по искане на  ИНТЕРПОЛ – Скопие, е установен вчера в Кюстендил, той е с двойно гражданство/българско и македонско/ и 24-годишна кюстендилка, обявена за общодържавно издирване от СДВР. Уведомени са издирващите ги структури.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments