Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Такси блъсна две момичета с тротинетки на пешеходна пътека в Кюстендил

2 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица в Кюстендил – 46-годишен водач на таксиметров автомобил  е блъснал на пешеходн...2 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица в Кюстендил – 46-годишен водач на таксиметров автомобил  е блъснал на пешеходна пътека в града тротинетка, с която се придвижвали  две 12-годишни момичета. Пострадала е водачката на тротинетката, оказана й е медицинска помощ. Тестът на водача за употреба на алкохол и наркотици  е отрицателен.  Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор; ПТП на кръстовищато, образувано от улиците „Ал. Стамболийски“ и „Княз Ал. Батенберг“, е възникнало между л.а. „Фолксваген“ и л.а. „Грейт Уол“, собственост на МВР . Няма пострадали, нанесени са материални щети на автомобилите, произшествието е причинено от водача на фолксвагена, който не е спрял на знак СТОП. Тестовете на водачите за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments