Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Кражба на нафтова печка от таванско помещение на жилищен блок е заявена в РУ Бобов дол

Кражба на нафтова печка от таванско помещение на жилищен блок е заявена в РУ Бобов дол в края на миналата седмица. Предприети са незабавни д...Кражба на нафтова печка от таванско помещение на жилищен блок е заявена в РУ Бобов дол в края на миналата седмица. Предприети са незабавни действия от местните служители и извършителят е установен – непълнолетно момче от града, печката е открита в района на жилищната сграда. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

56-годишен мъж от Бобошево е задържан в края на миналата седмица от дупнишки полицаи за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие – агресията е била насочена към родителите му. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments