Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Сигнал за отправена заплаха за убийство в с. Блажиево е постъпил в РУ Дупница в края на миналата седмица

Сигнал за отправена заплаха за убийство в с. Блажиево е постъпил в РУ Дупница в края на миналата седмица. Полицаите предприели незабавни дей...Сигнал за отправена заплаха за убийство в с. Блажиево е постъпил в РУ Дупница в края на миналата седмица. Полицаите предприели незабавни действия, установеният 45-годишен местен жител  на селото е бил агресивен, съпроводен е до ЦСМП в Дупница, установено е, че има здравословен проблем. Настанен е в здравно заведение. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments