Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Политехника Дупница приема Балкан А във втори мач от полуфиналната серия от първенството на Българска баскетболна лига, А група Запад

Политехника Дупница приема Балкан А във втори мач от полуфиналната серия от първенството на Българска баскетболна лига, А група Запад. Двубо...Политехника Дупница приема Балкан А във втори мач от полуфиналната серия от първенството на Българска баскетболна лига, А група Запад. Двубоят е тази неделя, 19 май, в Спортната зала в Дупница, като настъпи промяна в началния час. Срещата ще започне в 18 ч., а не както бе предварително обявено в 16 ч. Баскетболистите на треньора Ивайло Константинов са пределно мобилизирани да спечелят сблъсъка и да вкарат серията в трети мач, който да определи финалиста. Първата среща в Ботевград завърши с победа за Балкан А с 84:78.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments