Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Благотворителен турнир по мини футбол в подкрепа на Ясен и неговите родители!

Благотворителен турнир по мини футбол в подкрепа на Ясен и неговите родители ще се проведе тази неделя, пише Blagoevgrad.eu Скъпи съграждани...



Благотворителен турнир по мини футбол в подкрепа на Ясен и неговите родители ще се проведе тази неделя, пише Blagoevgrad.eu

Скъпи съграждани, заповядайте на 13.06.2021г., на Бейзболния стадион “ Портър Парк” в Благоевград, заедно да се обединим и помогнем на Ясен и семейството му в битката с коварната болест!
Ясен е на 2год., от Благоевград и страда от рак на меките тъкани с тумор в лявата орбита. След проведени изследвания и консултации, той е одобрен от НЗОК за органосъхраняващо лечение във Франция. Там в Институт Кюри ще се провежда лечението, в период от 3месеца, като ще му се прилага химиотерапия и протон терапия. Надеждата, е че окото му може да бъде запазено.
НЗОК покрива разходите за транспорт и лечение на Ясен. Останалите разходи, през 3- месечният престой там, ще останат за родителите му.
За това фондация Майко Мила откри сметка в помощ на Ясен, докато той се лекува там.
Банкова сметка:
BG81FINV91501017545255
Основание: за Ясен Начев
Титуляр: Фондация Майко Мила
Всички средства събрани от мероприятието, ще бъдат преведени по дарителската сметка за Ясен и неговите родители.
Благодарим от сърце на всички, които ще помогнат!
Желаещите да участват могат да се записват на телефон 0899 50 89 49- Борислав Широв; Също така на фейсбук профилите на Ива Умленова- Широва и Маргарита Богданова.
Входна такса 100лв на отбор.

No comments