Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как да намерим най-евтината гражданска отговорност?

Едва ли има шофьор, който да не иска, когато стане въпрос за подновяване на застраховка "Гражданска отговорност" да получи най-доб...



Едва ли има шофьор, който да не иска, когато стане въпрос за подновяване на застраховка "Гражданска отговорност" да получи най-добрата оферта.
Особено, ако собственикът на МПС кара висок клас превозно средство, при който годишната застраховка може да достигне и няколко стотин лева.

Съществуват редица тънкости, чрез които можете да спестите някой лев от задължителната застраховка и един от тези методи е именно да ползвате калкулатор гражданска отговорност.
Калкулаторът действа на следния принцип: В реално време се прави проверка от всички застрахователни компании и клиентът може да избере тази застраховка, която му се струва най-изгодна. Достатъчно е да отделите няколко минути и да попълните всички полета, които съдържат информация за Вас, като шофьор, както и данни за превозното средство, за което трябва да сключите застраховката. Останалото е лесна работа.
Има нещо много важно, което трябва да знаете, когато дойде времето за подновяване на тази застраховка.
Често, когато потребители сключват договор, не гледат подробностите, а действат директно, насочвайки вниманието към най-евтиното предложение.

Положението не е толкова лесно и просто, особено, ако сте интензивен шофьор. Хубаво е внимателно да прочетете какво включва застраховката и какви са евентуалните обезщетения при ПТП, или някакви инциденти на пътя.

Полицата по застраховка „Гражданска отговорност” предвижда да покрие както материални, така и нематериални щети, възникнали за третата страна. Изключително важно е и да се отбележи и фактът, че те се покриват от застрахователната компания само в рамките на покритието, предвидено по „Гражданска отговорност”. В случай, че щетите надминават тази сума, лицето, може да се наложи да допълни разликата. 
При някои компании има малки разлики, и именно затова ви споделихме да се запознаете в детайли с условията и това, какво включва застраховката в дадената компания.
Претенции по застраховка "Гражданска отговорност" могат да заявят трети лица, които са участници в пътен инцидент. Естествено ,подобно заявление не е задължително и всичко зависи от конкретния случай. 

Онлайн ли да сключим застраховка, или да действаме по традиционния начин, посещавайки брокер?
Това е често срещан въпрос и ние, екипът на Кюстендил НЕТ не виждаме причина, да действате онлайн. Спокойно можете да си поръчвате застраховката по електронен път. Повечето компании внимателно подготвят всички документи и ги изпращат с куриер, като най-често след 24 часа, от денят на направата на поръчка, застраховката бива доставена.

Естествено, ако днес Ви изтича застраховката, то е много важно на мига да реагирате, за да не получите глоба от органите на реда.
 
И така, онлайн, ползвайки калкулатор за гражданска отговорност ще намерите евтина и изгодна цена, но имайте едно на ум, че евтиното понякога може да излезне по-скъпо.

Разгледайте подробно Izbiram.bg, в този проект ще откриете десетки калкулатори, с които по-лесно и бързо да изчислите и да откриете най-изгодната оферта.

За финал, най-сърдечно ви пожелаваме да не участвате в ПТП, а да имате спокойни мигове зад волана!





Четете всеки ден Кюстендил Нет и научавайте първи за случващото се в града! Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com



No comments