Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

The Brava Balkan Fest - Blagoevgrad 2021

В два фестивални дни ще протече седмото издание на The Brava Balkan Fest, което стартира на 10 септември в с. Дъбрава. Събитието се организи...



В два фестивални дни ще протече седмото издание на The Brava Balkan Fest, което стартира на 10 септември в с. Дъбрава. Събитието се организира от Управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село и е подкрепено от Община Благоевград.

Първата вечер на сцената ще се качат българската певица и актриса Мила Роберт, хип-хопърът Боро Първи и провокативният изпълнител Иво Димчев.

През втората фестивална вечер, гостите на The Brava Balkan Fest  ще могат да чуят рок изпълненията на ”Red Trigger”, “Каторга“, а хедлайнер ще бъде група „Ахат“.

Програмата бе представена обстойно по време на пресконференция от Силвия Домозетска, ръководител направление „Култура“ към Община Благоевград и  Росен Георгиев, председател на Управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село.

Началото на двете фестивални вечери ще бъде дадено в 19.00 ч., като The Brava Balkan Fest ще бъде открито с атрактивно въздушно шоу.

За любителите на планинското колоездене е подготвена специална писта.

В съпътстващата програма е включен и художествен пленер, ръководен от твореца Живко Янев, като в него могат да се включат децата и младежите, гости на The Brava Balkan Fest.

Традиционно за фестивала в село Дъбрава ще бъдат разположени бали със сено, които допълват визията и служат за импровизирани дивани.

The Brava Balkan Fest е при вход свободен, като са предприети всички необходими мерки за спазване на реда и безопасността на гостите.

 


Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments