Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Agencia.bg - по-различната информационна агенция на Югозапада

Новини ... и нещо друго  Интересувате ли се от случващото се в Пиринския край? Вълнувате ли се от предстоящите събития, които ще се случат в...


Новини ... и нещо друго 

Интересувате ли се от случващото се в Пиринския край? Вълнувате ли се от предстоящите събития, които ще се случат в градовее Благоевград, Симитли, Петрич, Сандански и другите от Югозапада? То тогава сте на правилното място.
Представяме Ви информационна агенция www.Agencia.bg - агенция, която с разчупващи и креативни новини вдъхва все по-голямо доверие на многохилядната аудитория.

Често Информационната агенция пуска промоционални пакети за реклама, като всичко зависи от периода, в който имате интерес да рекламирате.
За да получите по-подробна информаци, можете да се свържете с представители на медията, като пишете на редакционната поща.

Ако трябва да опишем медията с няколко думи, то можем да кажем следното:
  • - Медията е по-различна.
  • - Служителите са по-старателни.
  • - Влага се повече емоция.

Благодарим Ви, че и днес сте с нас, екипът на Кюстендил нет
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments