Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Унищожени са дръвчета от частен двор в село Тополница

Вчера в РУ Дупница е подаден сигнал за унищожени 4 овощни дървета в частен имот в с. Тополница, извършен е оглед на място. Образувано е досъ...Вчера в РУ Дупница е подаден сигнал за унищожени 4 овощни дървета в частен имот в с. Тополница, извършен е оглед на място. Образувано е досъдебно производство по случая.

При друг случай, отново вчера, в  РУ Дупница е заявена кражба на прикачен инвентар и 14 гумени тампона от хале – частна собственост. Образувано е досъдебно производство по случая.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments