Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Огромна дупка зейна в Кюстендил

За опасна дупка в Кюстендил алармираха будни граждани на града в групата "Забелязано в Кюстендил" (Фейсбук). Дупката се намира на ...За опасна дупка в Кюстендил алармираха будни граждани на града в групата "Забелязано в Кюстендил" (Фейсбук).
Дупката се намира на улица Тинтява и се надяваме скоро да бъде поправена. Тя е с диаметър блико 80 см. и е възможно някой да пропадне с автомобила си!
Шофирайте внимателно и бъдете предпазливи...

Последваха и остри реакции, представяме някои от тях:

Ц.П. пише: Нормално от цялата тая суша лятото и сега Тея даждове нищо страшно хора има отнесени от проливни даждове в други държави а ние малко дажт или краи затриваме нацията ама на ли все чакаме някои да ни оправи...

Х.А: На тази улица дупките са една до друга.Заради тази улица спират водата на целия квартал всяка седмица поне по един път.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments