Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Статрира акция "Зима" - шофирайте отговорно

КАТ обяви старт на акция „Зима“, в която проверките за състоянието на автомобилните гуми ще бъдат засилени. От „Пътна полиция“ ще проверяват...КАТ обяви старт на акция „Зима“, в която проверките за състоянието на автомобилните гуми ще бъдат засилени. От „Пътна полиция“ ще проверяват и за течност на чистачки на превозните средства, както и тяхното качество. 
И тази година акцията е разделена на три етапа – първата седмица е насочена към водачите на пътни превозни средствата, втората към безопасността на пешеходците и третата към поведението на водачите и състоянието на превозните средства, което трябва да е съобразено със зимните условия. 
Пътните полицаи припомниха, че грайферът на гумите трябва да е равен или по-голям от 4 мм. От 15 ноември до 1 март автомобилите трябва да са със зимни гуми.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments