Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Община Благоевград с подкрепа за инвитро процедури

Община Благоевград отпусна 9040 лева на три двойки за инвитро процедури, пише Благоевград ЕУ . По време на редовно заседание на ОбС – Благое...Община Благоевград отпусна 9040 лева на три двойки за инвитро процедури, пише Благоевград ЕУ.
По време на редовно заседание на ОбС – Благоевград бе прието да бъдат подпомогнати три инвитро процедури на семейства с репродуктивни проблеми на територията на община Благоевград. Сумите са разпределени на две по 4 000 лева и 1040 лева., като размерът на последната е по искане на заявителя. Предложението бе внесено от ръководството на общинска администрация, а местните парламентаристи гласуваха с 34 „За“ и 1 „въздържал се“. Одобрените заявители отговарят на условията, записани в „Правилника за финансиране на процедури „Инвитро“ на семейства и лица, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Благоевград“.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments