Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Интернет реклама в Google

Силата на Интернет рекламата днес в България Днес почти няма човек, както в България, така и по света, който да не знае, че рекламата прода...


Силата на Интернет рекламата днес в България

Днес почти няма човек, както в България, така и по света, който да не знае, че рекламата продава. Продава, при това в голяма степен и много лесно може да се направи така, че инвестицията да се възвърне. Достатъчно е да попаднете на правилните хора, дигитална агенция, която има опит, има опитни специалисти и те са мотивирани да стартират работа с вас.

Възможностите на платформата на Google за публикуване на реклама ще Ви позволи да визуализирате Ваш рекламен текст, под формата на съдържание, банер, видео, което ще направи така, че Вашата фирма да бъде видяна от целевата аудитория.

С други думи, ако предлагате продукт, предназначен за дами на възраст от 30 до 50 години, то можете да настроите кампанията така, че рекламните послания да се виждат именно  от тази целева група потребители.

Много често се споменава в Интернет, че рекламата може да бъде безплатна, но и платена.

Безплатната реклама трудно може да постигне бързи, мигновени ефекти, затова всичко зависи от конкретния ваш случай. Често даваме за пример следното.

Пример за това, как да процедирате, що се касае за онлайн бизнес

Нека приемем, че произвеждате обувки, и материали за обувки имате, за да произведете милиони чифтове даден модел. Но трябва спешно да направите възможно най-много продажби.

 

В този случай SEO оптимизациякато един важен процес от дигиталния маркетинг, не е много удачно решение, тъй като при оптимизирането на сайтове се изисква време.

Именно PPC е чудесно решение в този сценарий.


Специалистите по дигитален маркетинг съветват в този случай следното:

-          Задаване на бюджет, който да бъде за Интернет реклама.

-          Ползват се повече от една платформа за реклама, в зависимост от аудиторията – най-вече Google Ads, Facebook Ads както и реклама в регионални сайтове, но отново казваме, в зависимост от конкретния случай.

-          Развиване на социални профили, най-добре да се наемат хора, които ежедневно да поддържат корпоративни акаунти, както във Фейсбук, така и в Pinterest, Инстаграм, Тик-ток и др.

-          Успоредно, работа и по SEO оптимизация, но само в случай, че бизнесът продължи да работи. В противен случай, например, ако сте решили да продадете последните 100 000  чифта обувки и сте решили да приключите тази дейност, то тогава SEO оптимизация не е необходима.

Обобщение на написаното

Когато сте наясно със силата на Интернет рекламата, когато разберете, че да инвестирате в нещо, което подкрепя вашият бизнес, дава му тежест, тогава ще успеете и ще повишите значително оборотите.

Докато се колебаете, Вашите конкуренти действат, а колкото повече се бавите, толкова по-сложно става да ги задминете в даден момент.

Потърсете оферта от дигитална агенция за Интернет реклама и SEO оптимизация още днес, не губете повече време.

Желаем Ви успех!


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments