Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Хляб без средичка, но на по-висока цена си закупи жител на град Кюстендил

В групата"Забелязано в Кюстендил" бе публикуван пост от дама с инициали С.М., която с тъга сподели какво е видяла, след като е отв...




В групата"Забелязано в Кюстендил" бе публикуван пост от дама с инициали С.М., която с тъга сподели какво е видяла, след като е отворила закупен хляб. Не последваха и реакции, ето и някои от тях:
Читател с инициали М.Л. контрира: "На грамаж ли купувате хляба или на обем премерихте ли колко тежи преди да пуснете този смешен пост ???"

"Кой го взима тоа измислен хляб. Наблягай на доказани фурни.", пише  читател с инициали М.Д.
Потребител на Фейсбук, с инициали В.Д шеговито споделя: "Всичко пре**аха, дори в кроасаните вече няма шоколад...".

И така, остава отворен въпросът, дали получаваме по-добро качество, за тази силно завишена цена на гляба, или не? Отговори очакваме, като попълните формата за коментар. 

Сники: Забелязано в Кюстендил, Фейсбук, автор: М.Л.







Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments