Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Млада водачка на БМВ отне предимството и предизвика катастрофа в Дупница

Вчера 19-годишна водачка на л.а. БМВ е отнела предимство на кръстовището, образувано от ул.  „Хан Аспарух“ и ул. „Стр. Войвода“ в Дупница, н...Вчера 19-годишна водачка на л.а. БМВ е отнела предимство на кръстовището, образувано от ул.  „Хан Аспарух“ и ул. „Стр. Войвода“ в Дупница, на л.а. „Ауди“ и е предизвикала ПТП. Пострадал е водачът на аудито – 26-годишен мъж, и на 17-годишна пътничка. 

Пострадалите са настанени в дупнишка болница с комоцио. Тестовете за употреба на алкохол на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments