Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Професионално кухненско оборудване на изплащане

MixHoReCa.com - Ресторантьорско оборудване от високо качество, с възможност за разсрочено плащане, с друрги думи - обзавеждане за ресторанти...MixHoReCa.com - Ресторантьорско оборудване от високо качество, с възможност за разсрочено плащане, с друрги думи - обзавеждане за ресторанти и заведения  на изплащане.

Компанията предлага професионално кухненско оборудване за клиенти от Кюстендил, София, Бургас, Русе, Стара Загора, Варна, както и останалите населени места от България, като набляга на лоялност, добри цени, качествено обзавеждане.

Ако сте управител или собственик на ресторант, заведение, бар, то тогава определено сте попаднали на правилната компания.

За да Ви улесним, представяме извадка на най-поръчваните кухненски уреди и посуда, които са поръчвани на изплащане:
  • Конвектомати.
  • Фритюрници.
  • Поусда, в това число тенджери, тигани, чайници и други.
  • Специфични миксери и пасатори, които се характеризират с това, че са висок клас уреди, от типа помощници.
  • Много други
Ако приемем, че сте ресторантьор, който през зимата управлява ресторант в Кюстендил, а лятото - на морето, например в град Варна, то тогава вярваме, че сте наясно с това, че кухненското оборудване е от огромно значение за добрата продукция, за качествена храна, която излиза и се сервира на клиентите.Давате си сметка, че един клиент, с цената на всичко, трябва да се върне отново и отново, за да стане редовен такъв, а с коти храна, с храна, приготвена с непрофесионално оборудване, шансът това да се случи, а именно да имате много редовни клиенти клони към нулата.
Затова, за Вас, ресторантьорите, които от съвсем скоро се занимавате с тази дейност, съветваме:
1. Инвестирайте в кадри - професионалните готвачи са тези, които знаят как, знаят от къде да започнат, знаят какво меню да подготвят.
2. Инвестирайте в оборудване - няма кулинар, който да не е съгласен с твърдението, че е удовлоствие да се готви с професионална техника и оборудване, а досада, да се приготвя храна с уреди, които не са предназначени за професионална употреба.
3. Инвестирайте в реклама - често сме свидетели на следното... Заведение, в центъра на град Кюстендил, например, готви перфектно, но много малко хора, особено гостите на града, които са за няколко дена на посещение, не знаят за него. Причината, до голяма степен се крие в липсата на реклама.
Като започнем от добър уеб сайт, и стигнем до участие с отзиви в Google My Business -  трябва да признаем, рекламата, особено в Интернет, е също толкова важна, колкото и уменията на кулинарите, както и доброто оборудване.

И така, надяваме се, че статията Ви е била полезна и запомнете, ако ви трябва кулинарно оборудване на изплащане, то тогава MixHoReCa.com е на Ваше разположение.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

------------------
  

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments