Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Те пият и се качват почерпени зад волана, а полицията ги хваща, следва безплатна нощувка в ареста

Бързи полицейски производства са образувани в районните управления в Кюстендил, Дупница и Рила за управление на МПС след употреба на алкохол...Бързи полицейски производства са образувани в районните управления в Кюстендил, Дупница и Рила за управление на МПС след употреба на алкохол. 


Установеният от дупнишки полицаи водач е управлявал л.а. „Опел“, неговият резултат от тест с дрегер е 1.35 промила алкохол в издишания въздух; 

установеният от рилски полицаи водач на л.а. „Рено“ е управлявал с 1.33 промила алкохол в издишания въздух; 

кюстендилските пътни полицаи са установили водач на л.а. „Фолксваген“, чиито резултат е 2.21 промила алкохол в издишания въздух. За случаите са уведомени дежурни прокурори.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments