Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е мъж, изтеглил 10 пъти по 400 лева от банкомат от чужда карта

Задържан е обвиняем, изтеглил 4 000 лева от чужда банкова карта в гр. Кюстендил По искане на Окръжна прокуратура – Кюстендил съдът наложи мя...Задържан е обвиняем, изтеглил 4 000 лева от чужда банкова карта в гр. Кюстендил По искане на Окръжна прокуратура – Кюстендил съдът наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А.Д. (на 36 години), привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление по чл. 249, ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1 от НК. Досъдебното производство е било образувано за многократно използване на платежен инструмент без съгласието на титуляра. В хода на разследването е било установено, че на 19.10.2021 г. обвиняемият А.Д. използвал чужда банкова карта, като изтеглил от банкомат на ул. „Яворов“ в гр. Кюстендил 4 000 лева. Само за 7 минути той извършил 10 трансакции от по 400 лева.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments