Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Завършена е детската площадка на "Колушко дере" в Кюстендил - вече радва малки и големи

Вече завършена,площадката на „Колушко дере” изглежда много красиво!Дано да остане така още дълго време,за да и се радват дечицата! Дечицата ...



Вече завършена,площадката на „Колушко дере” изглежда много красиво!Дано да остане така още дълго време,за да и се радват дечицата!

Дечицата вече я ползват с радост и трепет! Радват и се не само дечицата, но и техните родители, а и всеки, който мине оттам. Чудесна придобивка и много се надявамe и на други места в града, позволяващи изграждането на подобен кът - това да се случи!

Снимка: Л. В. / Забелязано в Кюстендил


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments