Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Пореден акт на доброта в Кюстендил - мъж загуби чанта с документи, ключове и пари, минути по-късно всичко му бе върнато, без да липсва и стотинка!

Отново доблестна и честна постъпка, постъпка, която  ни прави горди и щастливи! Ето какво написа Даниел в групата "Забелязано в Кюстенд...Отново доблестна и честна постъпка, постъпка, която  ни прави горди и щастливи!

Ето какво написа Даниел в групата "Забелязано в Кюстендил"...
Днес едни хора върнаха надеждата ми в човечността. Минути след загубването, от моя страна, на чанта с документи, ключове и пари, те са я намерили и са намерили начин да се свържат с мен. Всичко ми беше предадено непокътнато. Тези Човеци ми спестиха огромни главоболия, за което съм им безкрайно благодарен! Докато има такива хора, има надежда за всички ни. Благодаря Ви от сърце Даниел Ангелов, Емела Ибраимова, които намериха чантата, както и на Joro Zahariev , Julian Atanasov и Petq Slavcheva, които се свързаха с мен. Бъдете здрави!Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments