Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Арман Бабикян и председателят на ЕНП Валентина Василева ще присъстват на учредяването на нова структура на партията в Дупница

Нова структура на Единна народна партия ще бъде създадена днес в Дупница. На учредяването й ще присъстват председателят на ЕНП Валентина Вас...Нова структура на Единна народна партия ще бъде създадена днес в Дупница. На учредяването й ще присъстват председателят на ЕНП Валентина Василева, Арман Бабикян - един от организаторите на антиправителствените протести от лятото на 2020 г. и член на партията, както и координаторът на ЕНП за община Дупница Ани Вакъвчиева.

 
Тримата ще дадат брифинг за медиите. С оглед спазване на противоепидемиологичните мерки, брифингът ще се проведе днес, 2.12.2021 г., на открито - на ул. „Николаевска“ 10, в 17:30 часа.

Снимка: Арман Бабикян, личен профил във Фейсбук
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments