Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж се опита да открадне навес, изненада го собственика

Вчера в РУ Кюстендил е образувано досъдебно производство за повреждане на чужда собственост и опит за кражба. 64-годишен мъж е проникнал в ч...Вчера в РУ Кюстендил е образувано досъдебно производство за повреждане на чужда собственост и опит за кражба. 64-годишен мъж е проникнал в частен имот и опитал да демонтира метална конструкция/невес/,  бил изненадан от собственика, последвала физическа саморазправа. 64-годишният е настанен в кюстендилската болница с охлузни наранявания. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments