Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

След запой, мъже потрошиха заведение в Жиленци

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на машина за смилане на ябълки, електромер и метални скоби от частен имот в Кюстендил; повреждане на ч...Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на машина за смилане на ябълки, електромер и метални скоби от частен имот в Кюстендил; повреждане на чужда собственост – счупено е предно панорамно стъкло на л.а. „Нисан“. По случаите са  образувани  досъдебни производства.

При друг случай, отново вчера призори  в РУ Кюстендил е заявено повреждане на чужда собственост в заведение в с. Жиленци, компания от около 25 човека е повредила инвентар – лампи, чинии, тоалетно казанче. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, установени са част от лицата, съпричастни към деянието. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments