Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Три тона нелегален алкохол бяха иззети от търговски обект в Бобов дол

В края на миналата седмица бобовдолски полицаи са провели СПО за противодействие на престъпленията против данъчната система. В рамките на пр...В края на миналата седмица бобовдолски полицаи са провели СПО за противодействие на престъпленията против данъчната система. В рамките на проведените специализирани действия/ в търговски обект в Бобов дол, л.а. „Опел“ и къща в с. Шатрово/ е установено и и иззето количество от 3000 литра алкохолна течност и 2 съоръжения за производство на алкохол. По случая са образувани 2 досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments