Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е мъж на 33-години, нарушил съдебна заповед за защита от домашно насилие

Вчера в РУ Дупница е задържан  с полицейска заповед 33-годишен мъж за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие, той е прив...Вчера в РУ Дупница е задържан  с полицейска заповед 33-годишен мъж за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие, той е привлечен като обвиняем и с постановление на  прокурор, който е  задържан за  72 часа. След задържането 33-годишният мъж е нанесъл щети в арестното помещение, като е изкъртил плочки от стената. По случая е образувано досъдебно производство.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments