Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Засилен контрол на движението по пътищата по време на празниците в Кюстендил

Сигурност по време на празниците За недопускане на инциденти и произшествия  по време на Коледните и Новогодишни празници  ОД МВР –Кюстендил...Сигурност по време на празниците За недопускане на инциденти и произшествия  по време на Коледните и Новогодишни празници  ОД МВР –Кюстендил, ще осигури засилено полицейско присъствие по пътищата на областта, в районите на населените места и местата за празнуване. Напомняме на гражданите да бъдат с повишено внимание по време на пазаруването – да опазват личните си документи и ценности, да се погрижат са сигурността на жилището, ако ще отсъстват – преди тръгване да се убедят, че не са забравили включени уреди, които могат да причинят пожар, че са заключили; по време на пътуването разумно да шофират и да се убедят, че тръгват на път с технически изправни автомобили, безопасно да боравят с увеселителните средства, за да избегнат както наранявания, така и пожари. 
При възникнал проблем да звънят на тел. 112. 

Желаем на всички весели празници, непомрачавани от инциденти!


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments