Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Меле в Дупница стана снощи, пострадал е и полицай

През изминалата нощ – на 25 срещу 26 декември, е постъпил сигнал чрез тел.112 в полицията в Дупница за масово сбивана на ул. „Отец Полихрони...



През изминалата нощ – на 25 срещу 26 декември, е постъпил сигнал чрез тел.112 в полицията в Дупница за масово сбивана на ул. „Отец Полихроний“ в града, пристигналият на местопроизшествието полицейски автопатрул установил яростна тълпа от около 40 души, които не се подчинили на устните разпореждания на служителите за преустановяване на побоя, съобщават от пресцентъра МВР. Възпроизведени са предупредителни изстрели, по време на инцидента е пострадал полицай. Ударен е с твърд предмет по главата, настанен е в местна болница с комоцио. Задържани са 2 мъже – на 21 и 48 години, съпричастни към груповия инцидент, с полицейска заповед. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

Днес в ранния следобед е възникнал инцидент на битова основа в с. Соволяно между местни жители и техен познат, който е възпроизвел изстрели по входната врата на имота им със стоп патрони.Пристигналият на местопроизшествието полицейски екип е задържал стрелеца, който е произвел изстрелите със законно притежаваното си оръжие, служител е на МВР. По случая е образувано следствено дело,уведомен е дежурен прокурор. Директорът на ОДМВР е разпоредил дисциплинарна проверка.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments