Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията залови двама пияни през уикенда в Кюстендилско

Досъдебни производства са  образувани  в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол, 60-годишният в...Досъдебни производства са  образувани  в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол, 60-годишният водач на л.а. „Пежо“ е проверен от служители на реда в Сапарева баня, дрегерът е отчел резултат 1.25 промила, водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ, няколко часа по-късно е установен отново зад волана на автомобила си; 54-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ е проверен на ул. „Аракчийски мост“, резултатът му от направения тест е 1.74 промила алкохол в издишания въздух,   за случаите е уведомен дежурен прокурор. Двамата водачи са задържани с полицейска заповед.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments