Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Неизвестен потроши Ауди в Дупница, издирва се от полицията

2 досъдебни производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Дупница за повреждане на чужда собственост – повредени са задна дясна...2 досъдебни производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Дупница за повреждане на чужда собственост – повредени са задна дясна врата и преден капак на л.а. Ауди, счупени са стопове. Автомобилът е ползван от 23-годишен дупничанин, инцидентът е възникнал на ул. „Илинден“; в с. Бистрица е счупен прозорец на къща., за случаите е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments