Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Пиян и дрогиран са заловени да управляват МПС в Дупница

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркот...2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества. Единият от водачите /32 г./ е проверен с техническо средство на ул. „Саморанска“ в Дупница, техническото средство, с което е тестван,  е реагирало на канабис; другият водач/30 г./  е проверен на ул. „Венелин“ в Дупница, управлявал е л.а. „Фолксваген“. Техническото средство е отчело резултат 1.85 промила алкохол в издишания въздух. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments