Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж бе наръган с нож след конфликт в село Граница, има задържани

Снощи при конфликт между 4-ма мъже в къща в с. Граница е наранен с нож в 39-годишен мъж. Двама мъже – от с. Слокощица и с. Пиперков чифлик, ...Снощи при конфликт между 4-ма мъже в къща в с. Граница е наранен с нож в 39-годишен мъж. Двама мъже – от с. Слокощица и с. Пиперков чифлик, отишли на гости при познат в с. Граница, скарали се, а единият от гостите нанесъл удара с нож на опонента си, после избягали. Пострадалият е закаран в ЦСМП в Кюстендил, оказана му е помощ и е освободен за домашно лечение.  При предприетите полицейски действия двамата мъже/гостите/ са установени и задържани с полицейска заповед, единият е на 35 години, другият – на 25.. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments