Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Подаръчни торби на едро от Поликарт

Подаръчни торби на едро Подаръчните торби са подходящи за всякакъв повод. Произвеждат се в различни размери и дизайн, който да подхожда за...



Подаръчни торби на едро

Подаръчните торби са подходящи за всякакъв повод. Произвеждат се в различни размери и дизайн, който да подхожда за всеки повод. Добавят се дръжки – меки или тръврди, усукани. За дръжките понякога се добавя малка картичка.

Компания Поликарт е един от добрите производители на едро на хартиени изделия, опаковки, торбички за подаръци и много други.

Предлага се голямо разнообразие от чанти, пликове, торбикчи за опаковане на подаръци, но за търговци на едро.

Цените - те са изключително добри.

Ако и Вие сте управител на фирма за подаръци, и търсите надежден доставчик на подобни артикули, то тогава е време да се свържете с представител на компанията. Можете да плозвате данните, изобразени по-долу за обратна връзка.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

А ето и някои от продуктите, които вече са поръчвани при нас:

 









Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments