Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Два пожара са гасили огнеборците на РСПБЗН - Дупница през изминалото денонощие

2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Дупница. В с. Бистрица запалване в комин в къща е причина за пожара, унищожени са 120 кв. м. покр...2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Дупница. В с. Бистрица запалване в комин в къща е причина за пожара, унищожени са 120 кв. м. покривна конструкция, мебели, дограма. Няма пострадали хора. Снощи около 23.00 ч е възникнал пожар в сергии на зеленчуковия пазар в Дупница. Изгорели са 15 кв. м. покривна конструкция.

Противопожарния екип е предотвратил огънят да засегне съседни обекти, спасени са 50 кв. м. покривна конструкция. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Дупница, образувано е досъдебно производство.Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments