Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

18-годишен дупничанин е спипан с голямо количество канабис и амфетамини

Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за притежание на наркотични вещества с цел разпространение. При осъществени процесуал...Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за притежание на наркотични вещества с цел разпространение. При осъществени процесуални действия полицаи са открили и иззели от имот в града 309.7 грама канабис и 188.95 грама амфетамин. Видът на наркотиците е установен с полеви наркотест. Помещението в имота е ползвано от 18-годишен младеж. Задържан е с полицейска заповед, за случая е уведомен дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments