Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Влак блъсна преминаващ автомобил на жп прелез с Дупница

2 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица на територията на РУ Дупница. В района на Сапарева баня при сблъсък между 2 ле...2 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица на територията на РУ Дупница. В района на Сапарева баня при сблъсък между 2 леки автомобила „Ауди“ е пострадал водачът на единия и спътничката му – той е със счупен палец на дясната ръка, тя – с избити 2 зъба. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, тестовете на водачите за употреба на алкохол са отрицателни, уведомен е дежурен прокурор. 

На сигнализиран със светофарна уредба жп прелез в Дупница вчера 47-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ е преминал на червен сигнал и това е довело до сблъсък с преминаващия влак. Водачът на лекия автомобил е закаран в дупнишка болница за преглед и оказване на помощ, съставен му акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН е изтеглил катастрофиралите МПС и е обезопасил жп прелеза.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments