Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

7 пожара гасиха пожарникари в Кюстендил и околността

7 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица,2 от тях са нанесли щети. В с. Крайници в дърводелска работилница п...7 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица,2 от тях са нанесли щети. В с. Крайници в дърводелска работилница пожарът е причинен от неправилно ползване на нагревателни уреди, унинщожени са 8 куб. м дървен материал и 2 инвентора. Двата противопожарни екипа на РСПБЗН – Дупница са спасили дърводелски цех – 100 кв. м, няма пострадали хора. Пожарът в склад в с. Пелатиково е причинен от късо съединение, унищожени са моторни триони, дограма, инвентар. 2 екипа от РСПБЗН са гасили, спасили са покривна конструкция 250 кв.м и склад – 115 кв.м, няма пострадали хора.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments