Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

14 пожара са гасили огнеборци в Кюстендил и околността

14 пожара са гасили  в края на миналата седмица  екипи на РСПБЗН в областта. 4 от тях са нанесли щети  - в жилище в Кюстендил техническа неи...14 пожара са гасили  в края на миналата седмица  екипи на РСПБЗН в областта. 4 от тях са нанесли щети  - в жилище в Кюстендил техническа неизправност е причинила пожара, изгорял е, опушени са стени, къща в Рила е изгоряла при пожар, причините изяснява РУ Рила, няма пострадали хора.Пожарът в къща в с. Трекляно е причинен поради техническа неизправност, унищожена е покъщнина. При пожар в къща в петък е починала 80-годишна жена, причините за възникването му изяснява РУ Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments