Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията установи нарушител на карантината в село Пастра, при друг случай - мъж е задържан за упражнено домашно насилие в Дупница

Снощи в РУ Дупница е задържан 37-годишен мъж за упражнено домашно насилие. Сигналът за инцидент е постъпил чрез тел.112 около 20.30 ч. По сл...Снощи в РУ Дупница е задържан 37-годишен мъж за упражнено домашно насилие. Сигналът за инцидент е постъпил чрез тел.112 около 20.30 ч. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Рила вчера за нарушаване на предписание за поставяне под карантина – 24-годишен мъж в с. Пастра е напуснал адреса, на който е трябвало да изпълни предписанието.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments