Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

БМВ осъмна със срязани гуми в Бобов дол

През изминалото денонощие е регистрирано 1 извършено престъпление на територията на Кюстендилска област – срязани са гумите на л.а. БМВ, кой...През изминалото денонощие е регистрирано 1 извършено престъпление на територията на Кюстендилска област – срязани са гумите на л.а. БМВ, който е бил паркиран в междублоково пространство в Бобов дол. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, по случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор. Екип на РСПБЗН – Дупница, е гасил пожар в къща в с. Крайници, причинен от самозапалване в комин. Щети не са допуснати.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments