Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Дупнишки полицаи спипаха двама младежи с канабис в Дупница

През изминалата нощ са задържани от дупнишки полицаи  двама 19-годишни младежи за притежание на наркотични вещества. Проверката е извършена ...През изминалата нощ са задържани от дупнишки полицаи  двама 19-годишни младежи за притежание на наркотични вещества. Проверката е извършена на ул. „Рилски манастир“ в Дупница. От тях са иззети 3 опаковки канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments