Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама младежи са заловени с канабис в Дупница

Служители на РУ Дупница са  задържали  в края на миналата седмица двама мъже за престъпления, свързани с наркотици.Единият е 18-годишен и от...Служители на РУ Дупница са  задържали  в края на миналата седмица двама мъже за престъпления, свързани с наркотици.Единият е 18-годишен и от него са иззети 68 топчета с канабис, другият е 23-годишен – от него  е иззета опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случаите са започнати досъдебни производства в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments