Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Джебчия, откраднал портфейл от мъж в Кюстендил, е заловен от полицията

Извършител на джебчийска кражба е задържан в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи. 20-годишният  извършител на деянието е отнел ...Извършител на джебчийска кражба е задържан в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи. 20-годишният  извършител на деянието е отнел портфейл със сто лева от мъж в района на Животинския пазар. Полицаите са установили извършителя в района на кв. „Изток“ в Кюстендил, по случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил. Уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments