Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Млада жена буйства в село Невестино, в Кюстендил се биха, има настанен в болница

  Вчера кюстендилски полицаи са задържали 22-годишна жена от с. Фролош за хулиганска проява. Тя влязла в конфликт с работещите в магазин в...

 


Вчера кюстендилски полицаи са задържали 22-годишна жена от с. Фролош за хулиганска проява. Тя влязла в конфликт с работещите в магазин в с. Невестино, замеряла ги с предмети, подпалила рекламен плакат. Съставен й е акт по УБДХ, уведомен е дежурен прокурор.

При друг скандал,  снощи на ул. „Стара планина“ в Кюстендил между двама мъже – на 55 и 59 години се е разрастнал скандал,  прераснал в побой, по-младият е настанен в кюстендилската болница без опасност за живота, на другият е оказана медицинска помощ и е задържан с полицейска заповед. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments