Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията спипа почерпен шофьор в района на село Жиленци, установи се, че управлява МПС с други регистрационни табели

Досъдебно производство е образувано в РУ Кюстендил в края на миналата седмица за управление на МПС с регистрационни табели, издадени за друг...Досъдебно производство е образувано в РУ Кюстендил в края на миналата седмица за управление на МПС с регистрационни табели, издадени за друго превозно средство, водачът е управлявал след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 1.13 промила. Полицейските служители са извършили проверката в района на с.Жиленци.

При друг случай, досъдебно производство е образувано в РУ Кюстендил за повреждане на чужда собственост – преден капак и таван на л.а. „Сузуки“ са повредени, автомобилът е бил паркиран пред дома на собственичката в с. Жиленци.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments