Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Приключи акцията по транспортиране на възрастен мъж от село Сажданик

Приключи спасително-помощната операция на служители от РДПБЗН – Кюстендил, по транспортирането на възрастен мъж от високопланинското село Са...Приключи спасително-помощната операция на служители от РДПБЗН – Кюстендил, по транспортирането на възрастен мъж от високопланинското село Сажданик. 77-годишният мъж е бил със здравословен проблем и невъзможност да се придвижва, 2 екипа на РСПБЗН и моторна шейна са стигнали до дома на болния човек през труднопроходимата високопланинска местност, пациентът е предаден преди минути на екип на ЦСМП, който ги е посрещнал на пътя в района на с. Ново село.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments