Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Криминалисти заловиха наркоразпространител в Дупница

Успешна акция на служители от сектор „Криминална полиция“ на ОДМВР Вчера служители на сектор „Криминална полиция“ от ОДМВР – Кюстендил, са п...Успешна акция на служители от сектор „Криминална полиция“ на ОДМВР Вчера служители на сектор „Криминална полиция“ от ОДМВР – Кюстендил, са провели поредната успешна операция по противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, на територията на Дупница. След период на наблюдение те са задържали разпространител на наркотично вещество и трима негови клиенти, докато им продава „стока“. Разпространителят  е 21-годишен и е известен на полицията с престъпления по тази линия, осъждан е. От жилището му са иззети над 150 дози канабис. Наркотикът е бил разпределен в индивидуални опаковки/няколко сорта/. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. Работата по случая продължава, като се изясняват и данни за предлагане на наркотик на непълнолетни лица.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments