Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отваря въженият парк, намиращ се в местността "Бачиново" - Благоевград

Атрактивният въжен парк, намиращ се в град Благоевград, ще отвори врати на 1 март 2022 година. Благоевградският въжен парк ще заработи от  1...


Атрактивният въжен парк, намиращ се в град Благоевград, ще отвори врати на 1 март 2022 година.

Благоевградският въжен парк ще заработи от  1 март.

Това гласи табела, която е разположена на входа на съоръжението.

Атракционът ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа.

Въженият парк ще бъде отворен, както в делничните, така и през почивните дни, при подходящи метеорологични условия. Предстои допълнително уточнение за цената на входа, като миналата година той бе 1 лв.

Съоръжението се  намира в местността "Бачиново" и е единствено в Югозапада. То е предпочитано място за забавление както от жителите, така и от гостите на Благоевград.

Десетки са малчуганите, които желаят да го посетят и нямат търпение... 

 


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments