Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

31 пожара са гасили огнеборци на РСПБЗН - Кюстендил през изминалите почивни дни

31 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица. Повечето от тях са причинени поради небрежно боравене с открит ог...31 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица. Повечето от тях са причинени поради небрежно боравене с открит огън. Огънят се е развил върху площ надхвърляща 700 дка. Предотвратено е преминаването на огъня в горски масиви и земеделски насаждения.Щети е нанесъл пожарът  в с. Ивановци вчера,  изгорели  са 3 необитаеми къщи, горели са и сухи треви. Противопожарните екипи са предотвратили преминаването на огъня в смесена гора. Спасени са 150 дка от опожаряване и 5 необитаеми къщи. Причините за този пожар изяснява РУ Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments